lauantai 10. joulukuuta 2011

Lyhyestä virsi kaunis: TK2!

Ihan mukava reissu takana. Saatiin se, mitä lähdettiin hakemaankin. Avoimessa luokassa oli osallistujia 16 kpl ja tuomarina uusi tuttavuus Ilkka Stén. Häiriötä ei onneksi ollut niin paljon kuin aluksi pelkäsin. Marneus toimi hallissa ihan mukavasti :)

Tässä liikkeet arvosteluineen ja videomateriaalia myös.


Paikalla makaaminen: 10 Heh, arvostelua kuunnellessa tuli jo semmoinen "Okeiii.."- fiilis, onpa aika löysä tuomari kyseessä :D Marneus oli pitänyt silmäpeliä molemmille vieressään olleille nartuille, vaan eipä ollut flaksi käynyt. "Jos meinaamisesta lähtis pisteitä niin sit kyllä joo, mutta kyllä se pysy!" oli tuomarin kommentti :D

Seuraaminen taluttimetta: 8½ Eipä käynyt kertaakaan nenä maassa ja paikkakin pysyy suht nätisti. Paljon paremmin on herra tässä mukana kuin aiemmissa kisoissa.Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8 Hiukkasen hidas.Luoksetulo 8 Vieläkin napakampi stoppi saisi olla.Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 Ihan kiva.Noutaminen: 8 Varasti heti liikkurin käskystä :D ensimmäinen kerta tämäkin.Kauko-ohjaus: 9 No just! Aikamoinen mittarimato taas, ei tainnut silti tuomaria haitata :DEstehyppy: 10 Mitäs tuohon lisäämään.Kokonaisvaikutus: 9


Pisteitä yhteensä 177 ja TK2.


On tullut aiemminkin jo huomattua ja varsinkin tänään, että Tampereen seudulla on koiraihmiset kisoissa aina hirveitä kyräilijöitä. Kehän reunalla supistaan, että tuomari antoi 500 pistettä liikaa/ tuomari on ihan tyhmä/ ohjaaja on ihan tyhmä/ koira on väärän värinen. Argh. 2- ja 3-tuloksen saaneille kiiruhdetaan heti antamaan treenivinkkejä "mun koira on oppinu tälleen ja tolleen tekemään sen ja tän liikkeen, mun koira on vielä niin hirveän vaativa ja dominoiva ja sopii vain tietyille ihmisille, että ei olla vielä kisoissa käyty mut se osaa kyllä niiiin hyvin kaikki, te ootte tosi huonoja ku ette osaa" ja lässyn lää. "Toi tuomari oli tosi tiukka kun me käytiin kisoissa, mut nyt se on siis tosi lepsu, kattokaa nyt kun se anto ysin tolle vaikka tolla koiralla ei ole edes BOT- takkia!" -.- Toivottavasti saavat nuo vinettäjät kunnon sappikivikohtaukset kun ovat niin katkeria muutenkin. Enjoy it!

Kyllä Porin seudulla on kaikkein mukavimmat koiraimmeiset. Mikkeli/ Ristiina tulee hyvänä kakkosena.
Marneuksen killuttimet. TK1 ja TK2.

14 kommenttia:

 1. Onnea vielä TK2:sta! :)

  Oliko siellä todella tollasta? :D Tosin itsekin täytyy kyllä myöntää jupisseeni kehän laidalla (vähän nolottaa), kun pari upean näköistä suoritusta sai mielestäni muuhun tuomarilinjaan nähden liian tiukan arvostelun, harmittaa sellainen toisen puolesta jos kaikki sujuu upeasti, mutta pisteitä otetaan pois vähän mistä sattuu.. :(

  Marneuksen stoppi oli kyllä mun mielestä tosi hyvä, Marneus tulee niin lujaa ettei kovin paljon nopeampaa siitä pysty pysähtymään..

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) sen verran mitä odotellessani puheita kuuntelin, niin aika erikoista sakkia oli joukkoon ilmaantunut. Eri asia tietysti jos puhuvat tutusta ihmisestä ja koirasta, mutta esim. alokasluokkaa nyt on turha arvioida voittajaluokan arvostelujen vinkkelistä. Turhaa mollata aloittelevia koirakoita, ensimmäiset kisat ovat aika monella vielä oman linjan etsimistä.

  Ollaan onneksi saatu luoksetulo parempaan kondikseen, syksyllä oli ongelmana ennakointi. Nyt ei ennakointia näkynyt luoksetulossa yhtään :)

  VastaaPoista
 3. No ei kyllä tosiaan ennakoinut! :)
  Olipa mälsää jos siellä sellaista puhuttiin. :( Itse en kuullut kun oltiin siellä vähän sivulla, te olitte siinä kaiken keskiössä. ;)

  VastaaPoista
 4. Me ollaan aina siellä missä sattuu ja tapahtuu ;)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea koularista! :) Sitten vaan voittajatreenejä jatkamaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Seuraava etappi onkin sitten TK3.

  VastaaPoista
 7. Onnea vielä! :)

  Haha en mäkään huomannut tommosta, kyttäilin muiden suorituksia välillä ja lopun ajan keskityin koiraani... Olikohan mun koira väärän värinen :D Kehän laidoilla on aina arvostelijoita, onneksi niistä ei tarvitse itse piitata kun ei niitä kisasuoritusta tehdessä edes huomaa.

  VastaaPoista
 8. Heipparallaa ja onnea!
  Kauniille koiralle ja vähäsen ohjaajallekin onnitteluja! :)
  Kivan näköistä tekemistä. Eiko menox eteenpäin vain. Me tulemme perästä. Haetaan vielä kakai ykköstä ja ac+vasta sitten voihin.
  Tarttetko ohjeita! ;D ( Hauska tuo kehänlaitalutelukirjoitus)

  VastaaPoista
 9. Kiitokset! Piti minunkin vähän avautua kun otti niin pannuun :D

  VastaaPoista
 10. Heippa!

  Olin itse samoissa kisoissa,mutta multa meni ihan ohi se, että paikalla olisi ollut "kyräilijöitä". Toisaalta en kauheasti keskity kisapaikalla muuhun kuin koiraani.

  Kehän laidalta on tietysti aina helppo arvostella ja tuomaritkin on aina väärässä ;o). Olisi hyvä jos nämä paremmin tietävät kouluttautuisivat tuomareiksi,jotta saataisiin lisää päteviä tuomareita sekä kisoja!

  Tsemppiä jatkoon!

  T:Milla

  VastaaPoista
 11. Kiitos Milla! :) Onkin kyllä käynyt mielesssä, että menisi noille arvostelijoille kehottamaan tuomarikurssia käytäväksi, saisivat ihan palkkaakin arvosteluistaan ;)

  VastaaPoista