keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Eläinrääkkäystä

Tuntuu olevan tämä blogin pitäminen yhtä tyhjän kanssa. Miksi itse kirjottaisin omasta koirastani, kun muut tietävät paljon paremmin mitä sille kuuluu ja miten se voi :D ja tottakai asiaan kuuluvasti koiraa (koskaan) näkemättä. Ei tullut tälle koiralle vielä(kään?) lopetuspiikkiä, vaikka eräät sitä ovat kovasti yrittäneet mainostaa jo noin puolen vuoden ajan. Eläinsuojeluviranomaiset eivät vaivautuneet edes käymään meillä kylässä. Hirveää koiran rääkkäystä kerrassaan. Viimeksi kesäkuun alussa käytetty lekurissa rokotuksilla ja terveystarkistuksilla, ööh?

Ilmoitusten mukaan koira on siinä kunnossa, että se tulee lopettaa heti. Ei pysty kävelemään yhtään, ulisee joka askeleella kun liikkuu. Saa joka päivä miljoonaa eri kipulääkettä ja silti on ihan kuolemankielissä. Mitähän muuta oli vielä.. No, kai se kohta kuolla kopsahtaa suorilta jaloilta!

Sitten ne "sadut", Marneus on hienosti oppinut ilmaisemaan haussa :) tosi komeaa haukkua herra pitää! Ihmisten etsintä raunioilta ja metsästä on ihan parasta. Häntä heiluen mennään joka paikkaan ja nenä käy tarkasti.

Blogi menee luultavasti kiinni tai salasanan taakse, olisi ihan ok että voisi kirjoitella kuulumisia muillekin OCD- koirien omistajille. Silloin kun Marneus sai itse OCD- diagnoosin, ei netistä pahemmin löytynyt kenenkään blogia, rotuyhdistyksen foorumilta sentään jotain tietoa.

5 kommenttia:

 1. Älä noista välitä. Minustakin soitetiin ja puhelu oli tullut Rovaniemeltä. En kuuleman mukaan hoida koiriani hyvin.
  Sattui kuitenkin olemaan se puhelun vastaanottaja sellainen,joka näkee koiriani usein ja käy meillä jopa kylässä. Tietää, miten noita hoidetaan ja mitä niitten kanssa puuhastellaan. Onhan niistä jokunen sata kuvaa FB:ssakin ja blogissakin on ja treeniblogissa on muita kuvia ja kirjoituksia. Kyllä niistä näkyisi huono hoito. Hubaa on, että noilla karvanaamoilla taitaa olla paremmat olot kuin monella lapsella. No, ovathan ne minun lapsiani! ;)

  Oli puhelun vastaanottaja osannut sanoa, että väärä ilmoitus on myös ilkivaltaa.
  Kävikin meillä ja siinä kahvitellessa sitten mainitsi tuon soiton.
  Marneukselle rapsuttelut ja teille Mukavaa Jussia! Meillä on itikoita niin tolkuttoman paljon, ettei metsään ole menemistä. Joelle voidaan mennä, jahka vähän ilma lämpiäisi.

  VastaaPoista
 2. No ohhoh... Koiramaailmassa jutut kiertää, niin hyvässä kuin pahassa :( Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
 3. Jep, näin se homma vaan koirapiireissä toimii. Ei näemmä voi kirjoitella koiransa terveyskuulumisia yhtään nettiin, kun eräät jo kuvittelevat tyyliin että jos koira ontuu, niin siltä täytyy jalka amputoida tms :D ai miten niin ihmiset ovat vieraantuneet luonnosta..

  VastaaPoista
 4. Älä vaan piilota tätä, vaikka ymmärrän kyllä jos haluat niin tehdä. kiinnostavaa luettavaa blogisi, itselläni on shelttejä ja tää ocd on jäänyt melko tuntemattomaksi.

  Paljon hyviä hetkiä teille!

  VastaaPoista