perjantai 15. heinäkuuta 2011

Melkein niinkuin kilpailukielto ;)

Emme saa enää ikinä Marneuksen kanssa kilpailla tokon alokasluokassa :D Nimittäin tänään saimme Pirkkalasta viimeisen 1-tuloksen alokasluokasta ja samalla TK1- koulutustunnuksen. On aika huikeat fiilikset, kisa oli viime sekunneille asti hyvin jännittävä. Tuomarina toimi Riitta Räsänen; hyvin mukava ja reilu tuomari.

Marneus oli ennen kehää kunnon kontaktilla seuraamassa, mutta kontakti unohtui siihen kehänauhan viereen ja kehässä oli taas pelkkää haahuilua. Huippupisteitä ei siis meille jaeltu, mutta ykkönen on ykkönen vaikka millä pisteillä.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 8
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7
Luoksetulo 7,5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5
Estehyppy 7
Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 163,5 pistettä ALO1 TK1 ja siirto avoimeen luokkaan.


Paikkamakuuseen saa olla taas erittäin tyytyväinen. Liike suoritettiin aivan lopuksi, Marneus oli koirajoukon keskellä. Reunimmainen koira nousi seisomaan ja tepasteli naapurinsa viereen ja kävi tätä nuuskimaan. Naapuri nousi istumaan ja toinen koira kytkettiin kiinni. Sitten Marneuksen vieressä ollut narttu nousi hitaasti istumaan ja tässä vaiheessa pelkäsin pahinta, kun Marneus heilutti sille häntää. Narttu ei Marneuksesta välittänyt, joten poika unohti kiinnostuksensa kaveriin. Jos en väärin muista pisteitä, niin Marneus taisi olla ainut, joka sai täyden 10 arvosanaksi meidän paikkamakuuryhmästä.

Nyt pidetään hiukan lomailua tokosta ja syksyllä katsotaan sitten avointa luokkaa. Tämäkin on jo suuri saavutus meille! :)

Tässä muutama kuva kilpailusta, kuvannut Essi Ahonen:
Marneus selittää jotain :P

Seuraamista

Hyppy

Paikkamakuu

2 kommenttia: