sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Ulvilan tokoilut

Tänään piipahdettiin Ulvilassa Juha Kurtin tuomaroitavana. Alokasluokassa kisattiin ja kisataan edelleen, tosin toivottavasti enää yhden kisan verran ;) Eli 1-tulos sieltä napsahti ja ihan hyvin pistein.

Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen kytkettynä 8,5
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7,5
Luoksetulo 8
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 8,5
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä: 179 pistettä, ALO1


Kunniapalkinto jäi siis pisteen päähän! Erityisen tyytyväinen saa olla tuohon paikkamakuuseen. Marneus oli kahden narttukoiran välissä, mutta ei tehnyt elettäkään kiinnostuakseen niistä liikaa :) Ei vinkumista, ei paikallaan möyryämistä, ei mitään ylimääräistä. Erittäin hieno ja rauhallinen makuu, wau!

Melkein jäi tämä kisa väliin, kun koira tuntui ennen koetta aivan hullulta. Siihen ei saanut mitenkään kontaktia, muut koirat kiinnostivat enemmän kuin tylsä ohjaaja, nakit tai vetonaru.. Mitä järkeä siis viedä häröilevä koira kisaamaan?? Isäntä kuitenkin päätti, että kun ollaan tänne asti tultu, niin kyllä me hitto vie käydään siellä kehässä. Joku verisuoni taisi sitten koiran päässä poksahtaa, sillä noin varttia ennen meidän paikkamakuuryhmää koira rauhoittui. Mitä enemmän oli ihmisiä ja koiria ympärillä, sitä halukkaammin se alkoi ottamaan kontaktia. Ja kisa sujui sitten paremmin kuin hyvin.. On tämä herra M kyllä aikamoinen pommi :P

4 kommenttia:

  1. Kiitos Nova! Tuo ensimmäinen 1-tulos tuntui lähinnä onnenkantamoiselta, mutta nyt kun on jo toinenkin niin pakko kai uskoa että kyllä me jotain osataan :) Kolmatta odotellessa..

    VastaaPoista